Om Kartverket

Kartverket blei etablert i 1773 og er den eldste tekniske etaten i Noreg som framleis er i drift. Oppgåvene våre har endra seg i takt med digitaliseringa av samfunnet. Vi er ei moderne og innovativ verksemd med blikk for framtida.

Jobb- og karrieresider

Les meir om ledige stillingar i Kartverket og kva vi kan tilby på jobb- og karrieresidene våre. 

Arrangementer og kurs

Kurs: Tildeling av atkomstpunkt

Atkomstpunkt vart implementert som eit tillegg i matrikkelforskrifta 1. januar 2021. Kartverket Vestland ønsker derfor å invitere alle kommunane til kurs i tildeling av atkomstpunkt. Vi held samme kurs fleire gonger i mai/juni.

Fagdag Nasjonal vegdatabank (NVDB)

Kartverket Vestfold og Telemark inviterer herved til fagdag NVDB. «Først-til-mølla»-prinsippet gjelder da det er begrenset med plasser. Påmeldingen er lukket.

Møte i basisgeodatautvalget Troms og Finnmark

Det blir møte for medlemmene i BGU denne dagen. Møtet avholdes digitalt. Dagsorden finner du her.

Vis alle arrangementer

Nyheter

Fellesdugnad på geodataplanarbeidet

Innlandet sparket i gang årets geodataplanarbeid med en felles samling for Norge digitalt-utvalgene på Ilsetra i Øyer. Fire temabolker etterfulgt av gruppearbeid ga mange gode innspill til det videre arbeidet.

Ny utgave av sjøkart nr. 21 på Vestland

Hovedseriekart nr. 21 "Selbjørnsfjorden - Bergen", er utgitt i ny utgave. Kartet har fått nye dybdedata i store områder. Tidligere utgave av kartet er nå ugyldig.

Ny utgave av sjøkart nr. 26 på Vestland

Hovedseriekart nr. 26 "Håsteinen - Batalden", er utgitt i ny utgave. Kartet har fått nye dybdedata i store områder. Tidligere utgaver av kartet er nå ugyldige.

Vis alle nyheter
Del