Om Kartverket

Kartverket blei etablert i 1773 og er den eldste tekniske etaten i Noreg som framleis er i drift. Oppgåvene våre har endra seg i takt med digitaliseringa av samfunnet. Vi er ei moderne og innovativ verksemd med blikk for framtida.

Jobb- og karrieresider

Les meir på jobb- og karrieresidene våre om ledige stillingar i Kartverket og kva vi kan tilby.

Arrangementer og kurs

Matrikkel-mandag

Matrikkel-mandag 4. mars vil handle om hva Kartverket sjekker på matrikkeltilsyn

Region- og årsmøter Trøndelag 2024

Kartverket Trøndelag har igjen gleden av å innkalle til Norge digitalt årsmøter (FDV-årsmøter) i fylket. Vi gjennomfører to møter i år. Påmeldingsfristen er gått ut.

Regionmøte Lillehammerregionen 2024

Kartverket Innlandet innkaller herved til Norge digitalt regionmøte for Lillehammerregionen. Påmeldingsfristen er gått ut.

Region- og årsmøter Troms og Finnmark 2024

Kartverket Troms og Finnmark har igjen gleden av å innkalle til Norge digitalt årsmøter (FDV-årsmøter) i fylkene. Møtene avholdes seks steder i perioden 5. - 15. mars. Påmeldingsfristen er gått ut.

Region- og årsmøte Møre og Romsdal

Også i år satsar vi på å avvikle eit felles årsmøte via Teams, noko som gjer at vi har plass til alle som har lyst til å vere med. Denne invitasjonen kan derfor vidaresendast til andre i din organisasjon som kan ha interesse av det.

Regionmøte Hedmark Kart 2024

Kartverket Innlandet innkaller herved til Norge digitalt regionmøte for Hedmark Kart. Påmeldingsfristen er gått ut.

Vis alle arrangementer

Nyheter

Kartlegging i Rogaland

Også i år vert det flyfotografering på Jæren. No i kommunane Sandnes og Gjesdal. Prosjektet omfattar landmåling, produksjon av ortofoto og konstruksjon av FKB-data.

Tilgjengelighetskartlegging 2024

Søknadsrunden for kartleggingsmidler i 2024 er i gang. Søknadsfristen er 12. april. Totalt deles det ut tilskudd på kr. 1,1 mill. i år. Veiledningskurs gjennomføres i mai/ juni for alle prosjektdeltakere.

Fem sjøkart i Nordland i nye utgaver

Det er flere oppdateringer i hovedseriekart nr. 57, 62, 65 og 135 og havnekart nr. 461 for Narvik. Tidligere utgaver av sjøkartene er nå ugyldige.

Vis alle nyheter
Del