Kartverkets arrangementer og kurs

Du er velkommen til å delta på Kartverkets arrangementer og kurs.

Matrikkel-mandag

Mandag 3. oktober snakker vi om protokoll fra oppmålingsforretning i matrikkel-mandag.

Plankurs for Norconsult-brukarar

Jobbar du med plan i kommunen? Nyttar du ISY WinMap frå Norconsult? Då er du velkommen på kurs hjå Kartverket Møre og Romsdal.

Møte i E-verksgruppen

E-verksgruppen for Oslo og Viken inviterer til møte denne dagen. Programmet ser du her.

Møte i basisgeodatautvalget

Basisgeodatautvalget (BGU) Troms og Finnmark avholder møte denne dagen. Dagsorden er under utarbeidelse.

Invitasjon til oppvarming for valg av DOK

Enten din kommune har valgt Det offentlige kartgrunnlaget i år, eller ikke, håper vi du blir med på Brukerreisen. Et «oppvarmingsmøte» for valg av DOK for kommuner i Troms og Finnmark. Påmeldingsfrist tirsdag 4. oktober 2022.

ND regionmøter høst 2022

Kartverket Oslo og Viken ønsker alle Norge digitalt-parter velkommen til høstens regionmøter som avholdes i perioden 13. oktober - 1. november. Møtene avholdes fysisk i den enkelte region. Vi håper på godt oppmøte og gode diskusjoner.

Møte i fylkesgeodatautvalget

Geodataplanen for Agder i perioden 2023-2026 skal vedtas på dagens møte.

Webinar om registrering av atkomstpunkt Innlandet

Kartverket Innlandet ønsker velkommen til webinar om registrering av atkomstpunkt. Webinaret avholdes digitalt.

Kurs; 3D i kommunal arealplanlegging, Nordland

Kurskomitéen for arealplandata i Nordland avholder kurs om «3D i kommunal arealplanlegging» 27. oktober og 1. november 2022. Påmeldingsfrist 19. oktober 2022.

Sjøkartkonferansen 2022

Fra analog til digital hverdag på sjøen – er vi på rett kurs? Dette er tema når vi arrangerer Sjøkartkonferansen 27. oktober i Stavanger. Meld deg på!

Kurs i forvaltning av digitalt planregister med Norkart

Kursa vert arrangert i samarbeid med programvareleverandøren Norkart i perioden 31. oktober - 1. desember. Kursa vert arrangert fylkesvis og er gratis for kommunane. Påmeldinga opnar 17. oktober. Sjå detaljane for ditt fylke her.

Kurs i forvaltning av digitalt planregister, Troms og Finnmark

Velkommen til kurs i forvaltning av digitalt planregister i samarbeid med Norkart. Kurset er gratis for kommunene. Antall deltakere er begrenset, og kursplasser tildeles etter «Først-til-mølla»-prinsippet. Påmeldingsvinduet er åpent i perioden 17. - 26. oktober.

Kurs i forvaltning av digitalt planregister, Vestland

Velkommen til kurs i forvaltning av digitalt planregister i samarbeid med Norkart. Kurset er gratis for kommunene. Antall deltakere er begrenset, og kursplasser tildeles etter «Først-til-mølla»-prinsippet. Påmeldingsvinduet er åpent i perioden 17. oktober - 27. oktober.

Kurs i forvaltning av digitalt planregister, Trøndelag

Velkommen til kurs i forvaltning av digitalt planregister i samarbeid med Norkart. Kurset er gratis for kommunene. Antall deltakere er begrenset, og kursplasser tildeles etter «Først-til-mølla»-prinsippet. Påmeldingsvinduet er åpent i perioden 17. oktober - 3. november.

Kurs i forvaltning av digitalt planregister, Møre og Romsdal

Velkommen til kurs i forvaltning av digitalt planregister i samarbeid med Norkart. Kurset er gratis for kommunene. Antall deltakere er begrenset, og kursplasser tildeles etter «Først-til-mølla»-prinsippet. Påmeldingsvinduet er åpent i perioden 17. oktober - 4. november.

Kurs i forvaltning av digitalt planregister, Rogaland

Velkommen til kurs i forvaltning av digitalt planregister i samarbeid med Norkart. Kurset er gratis for kommunene. Antall deltakere er begrenset, og kursplasser tildeles etter «Først-til-mølla»-prinsippet. Påmeldingsvinduet er åpent i perioden 17. oktober - 4. november.

Kurs i forvaltning av digitalt planregister med Norconsult

Velkommen til kurs i forvaltning av digitalt planregister i samarbeid med Norconsult. Kursene er gratis for kommunene. Antall deltakere er begrenset, og kursplasser tildeles etter «Først-til-mølla»-prinsippet. Påmeldingsvinduet er åpent i perioden 17. - 31. oktober.

Kurs i forvaltning av digitalt planregister, Nordland

Velkommen til kurs i forvaltning av digitalt planregister i samarbeid med Norkart. Kurset er gratis for kommunene. Antall deltakere er begrenset, og kursplasser tildeles etter «Først-til-mølla»-prinsippet. Påmeldingsvinduet er åpent i perioden 17. oktober - 11. november.

Teknologiforum 2022

I år arrangeres Teknologiforum den 22. og 23. november, på Scandic Oslo Airport, Gardermoen.

Gå til egen side på Geonorge for å se foreløpig program, og påmeldingsskjema.

Kurs i forvaltning av digitalt planregister, Vestfold og Telemark

Velkommen til kurs i forvaltning av digitalt planregister i samarbeid med Norkart. Kurset er gratis for kommunene. Antall deltakere er begrenset, og kursplasser tildeles etter «Først-til-mølla»-prinsippet. Påmeldingsvinduet er åpent i perioden 17. oktober - 21. november.

Kurs i forvaltning av digitalt planregister, Agder

Velkommen til kurs i forvaltning av digitalt planregister i samarbeid med Norkart. Kurset er gratis for kommunene. Antall deltakere er begrenset, og kursplasser tildeles etter «Først-til-mølla»-prinsippet. Påmeldingsvinduet er åpent i perioden 17. oktober - 21. november.

Kurs i forvaltning av digitalt planregister, Oslo og Viken

Velkommen til kurs i forvaltning av digitalt planregister i samarbeid med Norkart. Kurset er gratis for kommunene. Antall deltakere er begrenset, og kursplasser tildeles etter «Først-til-mølla»-prinsippet. Påmeldingsvinduet er åpent i perioden 17. oktober - 22. november.

Kurs i forvaltning av digitalt planregister, Innlandet

Velkommen til kurs i forvaltning av digitalt planregister i samarbeid med Norkart. Kurset er gratis for kommunene. Antall deltakere er begrenset, og kursplasser tildeles etter «Først-til-mølla»-prinsippet. Påmeldingsvinduet er åpent i perioden 17. oktober - 28. november.