Til lands

Søk i kartet

På norgeskart.no kan du blant annet skrive ut dine egne turkart - helt gratis.

Finn kart

Turkart

Planlegg turene på norgeskart.no og last ned ditt eget spesialtilpassede turkart fra et hvilket som helst sted i landet - helt gratis!

Historiske kart

Vil du ha eit gammalt kart på hytteveggen? Historiske kart kan lastast ned og skrivast ut gratis. Ta ein kikk i vårt arkiv! 

Kartappen «Hvor?»

Last ned Kartverket sin kartapp «Hvor?» til mobil og nettbrett, og du har alltid kartet i lomma - uansett om du har mobildekning eller ikke. 

Norgeskart.no

Kartverkets mest populære karttjeneste! Se landkart, turkart, sjøkart, stedsnavn, fastmerker, luftfartshindre og en rekke av Kartverkets datasett. 

Eiendomskart

Med et raskt søk kan du enkelt finne en eiendom eller se eiendomsgrenser i kartet. 

Illustrasjonskart

Kartverket har illustrasjonskart og oversiktskart som er godt eigna viss du treng oversiktskart over Norge i ein presentasjon eller ei studentoppgåve.

Husk «Hvor?»-appen på skitur!

Har noen gang sporet av i skiløypa eller gått deg vill i vinternatten? Med Hvor?-appen vil du alltid ha tilgang til kart på telefonen din, også når du ikke har mobildekning på fjellet eller i skogen.

Nyheter til lands

Nytt API for transformasjoner er lansert

Kartverket har over lengre tid jobbet med å modernisere transformasjonsbiblioteket. Nå er endelig de mest brukte transformasjonene tilgjengelige for norske formål via Proj og som et API. Det vil nå være mulig å transformere mellom alle norske referanserammer, det inkluderer også 4D-transformasjoner.

Soner for arbeidsgiveravgift

Fra 1. januar 2022 gjelder ny inndeling for arbeidsgiveravgiftsoner. Flere kommuner som ble slått sammen i 2020 har beholdt tidligere soner, tilsvarende tidligere kommuneinndeling. Norgeskart er tilpasset for å være et hjelpemiddel for arbeidsgivere til å finne riktig sone.

Vis alle nyheter