Skjermdump av norgeskart.no
POPULÆR: Norgeskart er Kartverkets mest brukte tjeneste. Skjermdump: Norgeskart.no
Siste oppdatering

Norgeskart.no

Kartverkets mest populære karttjeneste! Se landkart, turkart, sjøkart, stedsnavn, fastmerker, luftfartshindre og en rekke av Kartverkets datasett. 

Med norgeskart kan du se landkart, turkart, sjøkart, stedsnavn, fastmerker, luftfartshindre og en rekke av Kartverkets datasett. Du finner det meste på Norgeskart.no.

Egenskaper 

I løsningen finnes en meny med flere verktøyer du kan bruke for å gjøre kartopplevelsen bedre og enklere. Norgeskart blir oppdatert hver uke, men oppdatering av de forskjellige temalagene i løsningene varierer.

Bruksområder 

På norgeskart.no kan du lage ditt eget turkart som du kan skrive ut, finne skiløyper og sykkelruter. Du sette dine egne farger på kartet ved å skrive ut et fargeleggingskart over byen, bygda eller favorittstedet ditt. Bruk dele-funksjonen for å dele kart på Twitter, Facebook eller gjennom e-post.

Kartverket har også utviklet en nødplakat i samarbeid med hovudredningssentralane og nødetatane. Den inneholder all informasjon nødetatene trenger for å finne frem når du trenger rask hjelp. Skriv ut og heng for eksempel på hytta.

Det finnes informasjon om stedsnavn, og du kan se eiendommen din i kartet. Kartet viser også tilgjengelighet for rullestolbrukere i friluft og på tettsteder. Karttjenesten har et verktøy hvor du kan lage din egen høydeprofil. Ta ut høydeprofil for treningsturen eller sommerens fjelltur før turen starter!

Du kan også finne soner for arbeidsgiveravgift i norgeskart.no.

(Dersom innholdet ikke blir vist, gjenoppfrisk siden eller åpne norgeskart i nytt vindu)

Del
XPPT