Ble vist Kartverkets samfunnsverdi

På dagen fire måneder etter at Erling Sande ble utnevnt til kommunal- og distriktsminister, besøkte statsråden Kartverket på Hønefoss. Kartverkssjef Johnny Welle brukte anledningen til å synliggjøre verdien av Kartverkets samfunnsbidrag fra ulike perspektiv.

Farlige bølger langs norskekysten

Et datasett som beskriver områder der farlige bølger ofte inntreffer, er nå gjort tilgjengelig på Geonorge.no. Det er nyttig når seilaser skal planlegges og til bruk i planarbeid, utvikling og forskning i sjøområdene.

Kartverket vant pris for digitalisering

Kartverket hedres med Bedre stat-prisen for rollen i et offentlig-privat samarbeid. «Digital samhandling ved eiendomshandel» sparer samfunnet for milliarder av kroner, miljøutslipp fra transport, samt tonnevis av papir.

Arrangementer og kurs

Matrikkel-mandag

Matrikkel-mandag 4. mars vil handle om hva Kartverket sjekker på matrikkeltilsyn

Region- og årsmøter Trøndelag 2024

Kartverket Trøndelag har igjen gleden av å innkalle til Norge digitalt årsmøter (FDV-årsmøter) i fylket. Vi gjennomfører to møter i år. Påmeldingsfristen er gått ut.

Regionmøte Lillehammerregionen 2024

Kartverket Innlandet innkaller herved til Norge digitalt regionmøte for Lillehammerregionen. Påmeldingsfristen er gått ut.

Region- og årsmøter Troms og Finnmark 2024

Kartverket Troms og Finnmark har igjen gleden av å innkalle til Norge digitalt årsmøter (FDV-årsmøter) i fylkene. Møtene avholdes seks steder i perioden 5. - 15. mars. Påmeldingsfristen er gått ut.

Region- og årsmøte Møre og Romsdal

Også i år satsar vi på å avvikle eit felles årsmøte via Teams, noko som gjer at vi har plass til alle som har lyst til å vere med. Denne invitasjonen kan derfor vidaresendast til andre i din organisasjon som kan ha interesse av det.

Regionmøte Hedmark Kart 2024

Kartverket Innlandet innkaller herved til Norge digitalt regionmøte for Hedmark Kart. Påmeldingsfristen er 27. februar.

Vis alle arrangementer

Nyheter

Fem sjøkart i Nordland i nye utgaver

Det er flere oppdateringer i hovedseriekart nr. 57, 62, 65 og 135 og havnekart nr. 461 for Narvik. Tidligere utgaver av sjøkartene er nå ugyldige.

Vis alle nyheter

Hold deg oppdatert. Meld deg på nyhetsbrevet vårt.