Siste oppdatering

Fritidsbolig-fredag

Fritidsbolig-fredag er en informasjonskanal for deg som ønsker informasjon om fritidsbolig-prosjektet. Her får du en oversikt over arrangementer og hvordan du kan delta.

Fritidsbolig–fredag er et nytt arrangement hvor Kartverket informerer om fritidsboligprosjektet. Arrangementet er rettet mot deg som leder og kommunalsjef for fagområdene matrikkel, landmåling, eiendomsskatt, byggesak, i tillegg til deg som fører matrikkel eller jobber med byggesak og oppmåling i kommunen.

Arrangementet settes opp som et nettmøte hvor lenke til registrering og deltagelse legges ut i denne artikkelen. Når du registrerer deg, får du automatisk tilsendt en e-post med kalenderavtale og lenke til teams. Vi har opplevd at avtalen havner i søppelposten, sjekk denne hvis du ikke mottar noe.

Dersom du har spørsmål eller tilbakemeldinger på innholdet i arrangementet, er det mulig å skrive dette inn i Q&A, så vil vi ta det med oss videre i arbeidet vårt. Til orientering så vil det ikke bli gjort opptak av dette arrangementet, og presentasjonen vil ikke bli sendt ut i etterkant.

Arrangementet begynner klokken 10.00, og varer i 30 minutter.

Program 2024 

Fredag 21. juni

Lenke til påmelding

Gjennomførte fritidsbolig-fredager

Fredag 15. mars:
I denne første seansen i fritidsbolig-fredag viste vi hva prosjektet går ut på, bakgrunnen for prosjektet, hva formålet er, tidslinje og organisering.

Fredag 19. april
Denne fredagen såg vi på første del av egenregistreringsløsningen og skisser for neste steg i utviklingen.

Si din mening

Har du tilbakemeldinger til oss eller innspill til tema du ønsker skal tas opp så send oss en e-post til fritidsbolig@kartverket.no

Del
XPPT