Siste oppdatering

Noen kommer - andre går

I løpet av siste halvår har Kartverket Vestfold og Telemark fått ny fylkeskartsjef og senioringeniør. I tillegg har en med lang fartstid ved kontoret i Skien gått over i pensjonistenes rekker.

Jon Arne Trollvik

Jon Arne Trollvik er ansatt som ny fylkeskartsjef for Vestfold og Telemark fra 1.8.2021. Han kommer fra annen stilling i Kartverket.   

Aina Borge

Aina Borge er ansatt som senioringeniør ved kontoret i Skien. Hun begynner 1.1.2022, og vil jobbe med Felles kartdatabase (FKB) og ha ansvar for fagområde temadata. Hun er utdannet landmåler fra NTNU og kommer fra stilling som landmåler i Porsgrunn kommune.

Arne Løwe

Arne Løwe-KV-VETE-besk.jpg

NYBAKT PENSJONIST: Arne Løwe i avslappet positur (Foto: Jon Arne Trollvik, Kartverket Vestfold og Telemark)

Arne Løwe gikk over i pensjonistenes rekker 1. juli. Han har jobbet med geomatikk og stedfestet informasjon i over 40 år.

Arne startet sin arbeidskarriere i 1974 hos fylkesmannen i Telemark hvor arbeidet med å kartfeste naturvernområder. Videre hadde han sitt virke ved Norges landbrukshøgskole, Jordregisterinstituttet (nå NiBIO) og Kartverket i Vestfold før han i 2006 ble fast ansatt i ved kartkontoret i Skien.

I Kartverket siden 2006

Som hovedområde de senere årene har Arne hatt ansvaret for Vegnett og Samferdsel i tillegg til generelt FKB arbeid, som mottakskontroll og FDV samt føring i SSR.

Han har tidligere også vært sentral i arbeid med både turkart, temakart, grusregister og båtsportkart for Telemarkskanalen.

Arne har også vært engasjert i Geoforum Telemark ved å sitte i styret i mange år. I tillegg til arbeidet i Kartverket, har han i alle år drevet gården i Hedrum.

Arne er en kunnskapsrik, åpen, løsningsorientert og ikke minst en lun og hyggelig kollega som vi kommer til å savne på kontoret på Klosterøya i Skien. Vi ønsker Arne lykke til med pensjonisttilværelsen, hvor han nå vil få mer tid til å være på hytta i Tuddal, være med barnebarn eller bistå med gårdsarbeid i Hedrum.

Del