Siste oppdatering

Ny medarbeider i Kartverket Nordland

Annett Bergset begynte i Kartverket Nordland 1. september. Her skal hun arbeide med FDV, FKB og Geovekst, men også med andre oppgaver som måtte bli aktuelle.

Solid bakgrunn

Annett har bachelor i geologi fra Universitetet i Bergen, årsstudium i landmåling og GIS ved NTNU avdeling Gjøvik.

Hun har jobbet som landmåler siden 2015, sist hos firmaet Geo Bodø AS, som leier ut landmålere til firmaer og som tar enkeltjobber fra privatpersoner. Der jobbet hun med innmålinger og utsettinger for firma / privatpersoner, blant annet knyttet til VA, veg og tomteprosjekter. Dette arbeidet inkluderte også sluttdokumentasjon og målebrev opp mot byggherre og forskjellige etater.

Gjennom tidligere arbeider har Annett fått kunnskap til Kartverkets arbeid med FYSAK da hun hadde ansvar for digitalisering av reguleringsplanforslag.

Anette-Bergstrøm-KVNORDL-TEB-16-9.jpg
NY MEDARBEIDER: Annett Bergset er vår nye kollega. Foto: Tor Erik Bakke, Kartverket Nordland

​«Mot strømmen»

Annett er opprinnelig fra Luster kommune i tidligere Sogn og Fjordane, nå Vestland fylke. Etter endt utdanning flyttet hun nordover for å bo sammen med kjæresten sin som hun møtte på Internett under studietiden. Sammen med samboer gikk de «mot strømmen», og bestemte seg for å bygge hus på et lite småbruk på Kjerringøy. Der bor de med to barn på hhv. 2 og 4 år, en katt og 8 kystgeiter.

Hvor Kjerringøy er? Det kan du se i norgekart.no

Allsidige fritidsinteresser

Om sommeren bruker Annett mye tid ute, blant annet i jordbæråkeren som nå har vokst seg så stor at de er selvforsynte med jordbær. Det blir også flere turer i skog og mark, og nytt i år er tilskuddet av balansebrett (SUP) som har blitt flittig brukt ved stranden et steinkast unna huset. I forbindelse med ny jobb i Kartverket planlegger Annett å blåse støv av gamle interesser som koding og SQL.

Velkommen til Kartverket Annett!!

Del
XPPT