Our website only contains limited information in English. Please see our English front page to find shortcuts and the menu to all our English content.

Kartverket Oslo og Viken

Kartverket Oslo og Viken har ansvar for etablering og drift av en infrastruktur av geografisk informasjon for fylkene. Vi har kontorsted i Oslo.

Kontakt oss

Besøksadresse
Storgata 33, 7.etasje,
0184 Oslo (oppgang A)

Postadresse
Kartverket Oslo og Viken,
Postboks 600 Sentrum,
3507 Hønefoss

Pakker/  tidsskrifter
Kartverket Oslo og Viken,
Postboks 412 Sentrum,
0103 Oslo

Fakturaadresse (EHF)
9908:971040238

Skal du levere noe til tinglysing?

Arrangement

Møte i E-verksgruppen

E-verksgruppen for Oslo og Viken inviterer til møte denne dagen. Programmet ser du her.

ND regionmøter høst 2022

Kartverket Oslo og Viken ønsker alle Norge digitalt-parter velkommen til høstens regionmøter som avholdes i perioden 13. oktober - 1. november. Møtene avholdes fysisk i den enkelte region. Vi håper på godt oppmøte og gode diskusjoner.

Kurs i forvaltning av digitalt planregister med Norkart

Kursa vert arrangert i samarbeid med programvareleverandøren Norkart i perioden 31. oktober - 1. desember. Kursa vert arrangert fylkesvis og er gratis for kommunane. Påmeldinga opnar 17. oktober. Sjå detaljane for ditt fylke her.

Matrikkel-mandag

Mandag 7. november snakker vi om adresse og atkomstpunkt i matrikkel-mandag.

Kurs i forvaltning av digitalt planregister med Norconsult

Velkommen til kurs i forvaltning av digitalt planregister i samarbeid med Norconsult. Kursene er gratis for kommunene. Antall deltakere er begrenset, og kursplasser tildeles etter «Først-til-mølla»-prinsippet. Påmeldingsvinduet er åpent i perioden 17. - 31. oktober.

View More Events

Nyheter

Vellykket dronedag på Hønefoss

​Det var en god blanding av kollegaer fra Kartverket og representanter fra kommuner, fylkeskommuner, Statens vegvesen og andre på dronefagdagen i regi av Kartverket Oslo og Viken 31. august.

Geovekstprosjekt i Oslo og Viken

Datafangsten for 2022 prosjektene er vel gjennomført og all fotografering og laserskanning i årets prosjekter er utført. Du finner detaljene her.

View More Articles
Share